دید کلی : این پاورپوینت با موضوع روانشناسی رشد با 99 اسلاید با عناوین فرآيندهاي رشد و تكامل , روش های مطالعه رشد , اصول رشد و تکامل ادمی , مباني الگوي رشد، آغاز زندگي , رشد و نمو بدني , منابع ,
دید کلی : این پاورپوینت با موضوع ویژگی های قاره آمریکا با 73 اسلایدبا عناوین ویژگی های قاره آمریکا , ویژگی امریکای شمالی , ویژگی آمریکای مرکزی , ویژگی آمریکای جنوبی ,
دید کلی : این پاورپوینت با موضوع انواع مواد اعتیاد اور با 65 اسلاید با عناوین الکل علائم مصرف , کانابیس ها حشیش , مخدر ها مواد افیونی تریاک , هروئین , علائم مصرف مواد افیونی , مواد آرامبخش , روش مصرف ال اس دی , محرک ها_آمفتامین ها , محرک ها کوکایین , مواد استنشاقی , استروئید ها, منابع ,
در دههی اول قرن ۲۱ شاهد دو بحران اقتصادی بودهایم که منجر به نابودی کامل برخی از شرکتهای بزرگ و مهم شد. این موضوع باعث شد تا رهبران سازمان به این فکر بیفتند که چگونه میتوانند در این شرایط بحرانی عملکرد اثربخشی داشته باشند تا بتوانند با موفقیت به بقای خود ادامه دهند.
اما، «موفقیت» حقیقتا به چه معناست؟ آیا به معنی سود بالا یا بالاتر رفتن ارزش سهام است؟ یا به معنی کارآمدتر بودن، آیندهنگری و کار کردن به شیوهای است که در شرایط بحرانی بقای شرکت را تضمین کند؟
اگر استراتژی شما برای دستیابی به موفقیت بر پایهی سود بنا شده باشد، احتمالا توجه کافی به تأثیرات بلندمدت تصمیم گیریهای خود نخواهید داشت. به عنوان مثال، میتوانید برای افزایش سود خود، قیمت محصولاتتان را افزایش دهید یا اینکه با تخفیف ناگهانی در قیمتها سود فصلی خود را افزایش بدهید و سرمایهگذاران و سهامداران شرکت خود را راضی نگه دارید.
پاورپوینت رشد ، توانایی و شیوه رفتار با کودک سه تا چهار ساله
مقدمه
تربیت کودک 3 تا 4 سال مانند هر دوره سنی باید متناسب با نیازها و سطح رشدی او صورت بگیرد. هرچقدر آگاهی شما در مورد قابلیت های فرزندتان و مراحل رشدی او در سنین مختلف بیشتر باشد در تربیت و آموزش او بهتر عمل خواهید کرد. کودکان در سنین 3 تا 4 سالگی به سرعت در حال رشد و تغییر هستند. رفتاری که شما با آن ها انجام می دهید می تواند این فرایند رشدی را به میزان زیادی سهولت بخشد
چگونه میتوانید صمیمیت در زندگی زناشویی تان را افزایش دهید؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس پدیده صمیمیت در زندگی زناشویی تعریف صمیمیت چرا در روند زندگی مشترک زوج ها صمیمیت خلق نمیشود و یا کمرنگ می شود؟ محبت، مطمئن ترین راه ایجاد صمیمیت اولین گام ایجاد محبت نقش صمیمیت در زندگی فرد نکات مثبت برای ایجاد صمیمیت بخشش و گذشت کم کردن توقعات عذرخواهی سلامتی روح و روان داشتن عزت نفس دعا و نیایش راه حل ایجاد صمیمیت توصیه هایی برای شناخت بیشتر واژه ی صمیمیت توصیه های طلایی روانشناسی برای افزایش صمیمیت توصیه ی روانشناس
پاورپوینت چرا برخی از همسران دچار ناسازگاری در زندگی زناشویی می شوند؟
قسمتی از متن :
پرسش مراجع خانمی هستم ۲۷ ساله که مدت سه سال است ازدواج کرده ام. خیلی دوست دارم ولی او تحت تاثیر افکار خانواده اش است.او به من علاقه دارد ولی هرآنچه را مادرش می گوید انجام می دهد. وابستگی شدیدی به خانواده خود دارد و اصلاً به حرفهای من توجهی نمی کند. ما در یک شهر زندگی میکنیم و آنان در شهر دیگر و شوهرم دائم در حال رفت و آمد است. از نظر مالی نیز تا حدودی از پدرش کمک میگیرد. لطفاً مرا راهنمایی کنید که چه کار باید کنم؟
زن و شوهرها در زندگی زناشویی چگونه می توانند خوشبخت باشند؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس خوشبختی زن و شوهر ها در زندگی زناشویی رازهای طلایی برای خوشبختی زن و شوهر ها در زندگی زناشویی راز طلایی اول: خوش بین و مفید باشید! راز طلایی دوم: صمیمیت تان را بیشتر کنید! راز طلایی سوم: با یکدیگر صحبت کنید! راز طلایی چهارم: پافشاری کردن روی نظر و ایده خود! راز طلایی پنجم: تعهد تان را تقویت کنید! راز طلایی ششم: ازدواج و رابطه هدفدار داشته باشید! خصلت زن و شوهرهای خوشبخت دوستي سپاسگزاري خنده و شوخي گذشت مشکلاتمان را خودمان حل کنیم با یکدیگر گفتگو کنیم داشتن یگ گفتگوی صحیح مشورت کنیم زبان نگه داریم لجاجت را کنار بگذاریم از یکدیگر عیبجویی و سرزنش نکنیم خشونت نورزیم جایگاهی که مرد انتظار دارد احترام و اعتماد متقابل توصیه ی روانشناس
چرا زنان زیاد حرف میزنند؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس نکته طلایی روانشناسی درباره حرف زدن زنان از نگاه فیزیولوژیست ها زنان با حرف زدن زندگی می کنند. رهاورد طلایی روانشناسی درباره حرف زدن زنان و مردان حرف زدن زیاد خانمها دلیل علمی دارد در مغز زنان چه میگذرد؟ فواید پرحرفی خانمها تقویت روابط اجتماعی احساس همدردی و آرامش تقویت اعتماد به نفس چرا خانم ها ها زیاد حرف می زنند؟ توصیه ی روانشناس
آیا شوهرم به من خیانت کرده است یا من اشتباه می کنم؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس پدیده ی خیانت به همسر در زندگی زناشویی درد دل خانمی که همسرش در زندگی زناشویی به او خیانت کرده است تاثیرات و پیامد های فیزیولوژیک تاثیرات و پیامدهای روانشناختی شرح 9 نوع ضایعه خیانت نگاهی به تفاوت های جنسی و دیدگاه زوج ها نسبت به خیانت به همسر در زندگی زناشویی بررسی علل و عوامل خیانت زنان به مردان در زندگی زناشویی ماجراجویی و حسادت ارضا نشدن امیال و نیازها وضعیت اقتصادی خیانت شوهر مورد غفلت واقع شدن بررسی علل و عوامل خیانت مردان به زنان در زندگی زناشویی عدم جذابیت همسر از بین رفتن عشق و علاقه هوس باز بودن مرد خیانت به همسر سهل انگاری زنان بعد از خیانت همسرم چگونه رفتار کنم بهترین برخورد بعد از خیانت با همسر نحوه برخورد با خیانت همسر مناسب ترین رفتارها بعد ازخیانت همسر بعد از خیانت همسرم چگونه او را تحمل کنم با رفتارهای درست بعد از خیانت همسر آشنا شوید دلایلی که منجر به خیانت میشود آسیبهایی که خیانت به جان خانواده میاندازد بهسازی را چگونه میتوان شروع کرد؟ توصیه ی روانشناس
پرسش مراجع شوهرم مدتی است که دچار این نوع مشکل روحی شده است. خشونت و عصبانیت از خود نشان میدهد. رفتارهای عجیب و غریب و باور نکردنی! او به من شک دارد و دائم تصور می کند که من با کسی رابطه دارم! در صورتی که اینگونه نیست. من شوهرم را دوست دارم. از دوستانم حرف زدم, گفت شما در زندگی تان دچار حسادت شده اید. به عبارت دیگر شوهرتو دچار حسادت در زندگی زناشویی شده است. میخواستم درباره این بحران توضیحاتی بدهید که واقعا من باید چه کار کنم تا او از این کار هایش دست بردارد؟
پاورپوینت چگونه می توانید شوهرتان را پایبند خانه و خانواده سازید؟
قسمتی از متن :
پرسش مراجع مدتی است که احساس می کنم شوهرم رفتارش عوض شده و مانند دوران آواز این ازدواجمان آن چنان به خانه و خانواده اهمیت نمی دهد! انگار دوست دارد که با کسی رابطه نداشته باشد. تصورم این است که نظر او به خانه فقط در همین حد است که بیاید غذایی بخورد و بخوابد و به سر کار برود و سیلندر اشتیاقی از خود برای بیان احساسات و بروز عواطف نسبت به من ندارد. نمیدانم چه اتفاقی افتاده که او چنین تغییر رفتار داده است؟ لطفاً در مورد پایبند کردن شوهرم نسبت به محیط خانه مرا راهنمایی فرمایید.
پاورپوینت چرا مردها از پذیرفتن اشتباه خود بیزارند؟
فهرست مطالب :
چرا شوهرم حاضر نیست اشتباه خود را بپذیرد و از پذیرفتن آن فرار می کند؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس چرا مردها از پذیرفتن اشتباه خود بیزارند در مقابل همسر، اشتباه مان را بپذیریم آیا اشتباهی رخ داده است پذیرش اشتباه در زندگی مشترک، چه منافعی دارد پیشگیری از تکرار اشتباه، اعتماد به نفس را افزایش می دهد توصیه روانشناس
چرا زن و شوهر ها در زندگی زناشویی شان دچار دلزدگی از یکدیگر می شوند؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس پدیده دلزدگی از روابط زناشویی عشق به تنهایی نمی تواند متضمن یک زندگی زناشویی پایدار و موفق باشد تعریف دلزدگی دلزدگی در روابط زناشویی چرا دلزدگی پیش می آید با دلزدگی زناشویی چه کار کنیم دلزدگی زناشویی را چگونه از بین ببریم مهارت گوش دادن فعال را نادیده نگیرید استقلال مرد و دوست داشتن زن دو بال یک پروانه اند وقتی هویت همسرتان را نشانه میگیرید دل زدگی زناشویی ۶ راهکار طلایی برای کاهش و از بین بردن دلزدگی در روابط زناشویی همسران توصیه ی روانشناس
پاورپوینت مشاوره و روانشناسی مشکلات در روابط زناشویی زوج ها ، راهکارها و توصیه های طلایی
فهرست مطالب : چگونه میتوانید صمیمیت در زندگی زناشویی تان را افزایش دهید؟ پرسش مراجع پاسخ روانشناس پدیده صمیمیت در زندگی زناشویی تعریف صمیمیت چرا در روند زندگی مشترک زوج ها صمیمیت خلق نمیشود و یا کمرنگ می شود؟ محبت، مطمئن ترین راه ایجاد صمیمیت اولین گام ایجاد محبت نقش صمیمیت در زندگی فرد نکات مثبت برای ایجاد صمیمیت بخشش و گذشت کم کردن توقعات عذرخواهی سلامتی روح و روان داشتن عزت نفس دعا و نیایش راه حل ایجاد صمیمیت توصیه هایی برای شناخت بیشتر واژه ی صمیمیت توصیه های طلایی روانشناسی برای افزایش صمیمیت توصیه ی روانشناس ناسازگاری در زندگی زناشویی ....
استراتژی شرکت شما چیست؟ بزرگتر بودن و بهتر بودن از رقبا؟ افزایش درآمد؟ جهانی شدن؟ اگر این چنین است شاید اصلا استراتژی مشخص و منسجمی ندارید…
شاید استراتژی واژهی آشنایی برای شما باشد. از این واژه معمولا در کسب و کارها استفاده میشود و احتمالاً هنوز یکی از واژههایی است که بیشترین سوءِتفاهم و عدم درک مناسب دربارهی آن وجود دارد و بهدرستی از آن استفاده نمیشود. تمایل به «بهترین…» شدن، «موفقترین…» شدن یا «جهانی» شدن استراتژی نیستند، اینها هدف هستند. پس استراتژی دقیقاً به چه معناست؟
این مبحث با تفکر در مورد استراتژی با استفاده از الماس استراتژی همبریک و فردریکسن، این سؤال را مورد بررسی و کنکاش قرار میدهد.
دربارهی مدل
استراتژی شرکت شما حول محور آنچه که میتواند بهدست آورد، میچرخد. به عبارت سادهتر، استراتژی بیانیهای است از چگونگی برنامهریزی سازمان شما، برای کسب موفقیت در بازار مورد نظر خود.
هزینه، تخصص، کیفیت و خدمات؛ اینها تنها برخی از راههایی هستند که با استفاده از آنها میتوانید در صنعتتان به برتری دست پیدا کنید.
اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که برای داشتن استراتژی مناسب برای کسبوکار میتوانید با مناسب کردن رویکرد سازمانتان نسبت به مدیریت، موفقتر عمل کنید؟
این موضوع را میتوانید با استفاده از مدل «چهار بعد مدیریت از نظر برکینشاو» (Birkinshaw’s Four Dimensions of Management) بررسی کنید. در این مبحث نگاهی به این چهار بعد میاندازیم و چگونگی استفاده از آنها برای توسعهی مدل مدیریت موثرتری برای کسبوکارتان را هم بررسی میکنیم.
کار گروهیِ موفق اساسا در بسیاری از سازمانها اهمیت دارد؛ اما اغلب اوقات اعضای گروه تنها برای انجام یک پروژهی خاص انتخاب میشوند.
آیا تاکنون عضو گروهی بودهاید که متشکل از افراد کوشا و با استعداد باشد اما در دستیابی به اهداف با شکست مواجه شود؟ شاید این شکست به این دلیل بوده که کارهایی فراتر از تواناییِ اعضا به آنها سپرده شده یا اینکه گروه از طیف تواناییهای مورد نیاز برخوردار نبوده است.
در اینجا دربارهی مهارتهای فنی صحبت نمیکنیم؛ چرا که معمولا به آسانی میتوان فهمید که اعضای گروه دانش و تجربهی لازم را دارند یا نه. اما فهمیدن اینکه آنها در جنبههای عمومیتر کار خوب هستند یا نه، دشوارتر است؛ جنبههایی همچون طوفان فکری، حل مسئله، تصمیمگیری، برنامهریزی، اجرا و بررسی حقایق. وقتی گروه افرادی دارد که در این نقشهای متفاوت خوب هستند، احتمال مؤثر بودنش بسیار بیشتر میشود.
اگر قرار بود ویژگی گروه رویاییِ خودتان را تعریف کنید، از کجا شروع میکردید؟
احتمالا میخواستید همهی اعضای گروه باهوش، راستگو و مثبت باشند و بدیهی است که دوست داشتید همهی آنها همکاری زیادی با یکدیگر داشته باشند. با این حال، احتمالا گروههایی را به خاطر میآورید که شاید روی کاغذ موفق به نظر میرسیدند، اما نتوانستند از پتانسیلشان استفاده کنند.
گروهها به دلایل بسیاری ممکن است عملکرد خوبی نداشته باشند و عدم تطابق میان ویژگیهای افراد با منصبها و مسئولیتهایشان یکی از دلایل رایج این عدم موفقیت است. با این حال عملکرد گروهها فراتر از وظایفی است که افراد انجام میدهند. میتوان گفت نحوهی تفکر افراد نیز شاخص قدرتمندی برای ارزیابی عملکرد گروه است. اما مدیران و اعضای گروه، به طور یکسان، هنگام کار با یکدیگر یا هنگام استخدام نیرو، سبکهای تفکر فردی طرف مقابل را نادیده میگیرند.
پاورپوینت مفهوم و ویژگی های ساختار و سازمان ماتریسی
مقدمه
ساختار سازمانی ماتریسی یکی از اشکال اولیه ساختارهای سازمانی ست که توسط سازمانها برای پیشبرد امور، بکار گرفته شده است. در این نوع ساختار کارکنان براساس عملکردها و محصولات تولیدی گروهبندی میشوند. در این مبحث شما را با جزئیات این نوع ساختار و شاخصههای متمایز کنندهی آن آشنا میسازیم.هر سازمانی برای پیشبرد اثربخش امور خود نیاز به ساختار سازمانی بخصوصی دارد، هدف از این کار تنظیم و ساختارمند کردن فرهنگ سازمانی به نحوی است که عملکرد موثر امکان پذیر گردد. هر ساختار سازمانی دربرگیرندهی عملکردها و فعالیتهایی است که به منظور دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده سازمانی باید انجام گردند. نظارت، تخصیص وظایف و هماهنگی از جملهی این فعالیتها میباشند. ساختارهای سازمانی متفاوتی وجود دارد که سازمانها میتوانند با توجه به اهدافی که دارند یکی از آنها را انتخاب نمایند، این ساختارها هستند که نحوهی عملیات سازمانها را تعیین میکنند. ساختار سازمانی بدین معنیست که هر سازمانی به یک الگوی سلسله مراتب نیاز دارد که در قالب آن وظایف و مسئولیتها تعیین میگردد و واحدهای مختلف سازمانی میتوانند با حفظ وحدت رویه، در جهت اهداف سازمانی گام بردارند و همین نیاز سازمان است که منجر به شکلگیری گونههای مختلف ساختارهای سازمانی گشته است. در ادامه ما بر روی ساختار سازمانی ماتریسی متمرکز میشویم.
مدیری را در یک دفتر شیک با مبلمان چرم و دیوارهای طرح چوب در نظر بگیرید. او پشت میزی پر از مطالب مهم کاری که همه به توجه او نیاز دارند؛ نشسته است. آنقدر مشغول است که هیچ اهمیتی به اتفاقاتی که بیرون از این چهاردیواری درجریان است، نمیدهد. به قدر کافی در داخل دفتر، کار هست!
چنین رئیسی، مرعوب کننده و غیرقابل دسترسی است. اما واقعیت این است که، در بسیاری از سازمانها چنین وضعیتی وجود دارد. شما میخواهید چگونه رئیسی باشید؟ آیا میخواهید دور از دسترس و غرق در مقام شامخ و پراهمیت خود باشید؟ یا میخواهید بدانید بیرون «در سنگرها» چه خبر است؟
برای آنکه به عنوان رئیس ستایش شوید نیازی نیست دور از دسترس و تافتهی جدابافته باشید؛ خرد، دانش و تخصصتان برای رسیدن به این هدف کافی است. اگر به دور خود دیوار بکشید، اعضای تیمتان قادر نخواهند بود تا از تجربیات شما استفاده کنند و این باعث تضعیف فرآیندهای حل مسئله و تصمیمگیری خواهد شد. در تماس بودن میتواند یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت باشد. هرچقدر بیشتر با افراد تیم در تماس باشید بهتر میفهمید چه چیزی به آنها انگیزه میدهد و چه اتفاقاتی در جریان است و میتوانید راهحلهایی بیابید که هم نیازهای افراد گروه و هم نیازهای شرکتتان را برآورده کنند .
فرض کنید تیم مشتاقی را مدیریت میکنید، تیمی که برای ایدههای خلاقانه و ابتکاریاش معروف است. شکی ندارید که اعضای این تیم مهارتها و انرژی لازم برای موفقیت را دارند؛ اما میخواهید آنها را حمایت و هدایت کنید تا به موثرترین شیوهی ممکن کار کنند.
الگوی POSDCORB میتواند در این امر به شما کمک کند. این الگو تشکیل شده از ۷ وظیفه اصلی مدیر که در سال ۱۹۳۷ توسط لوتر گولیک (Luther Gulick) و لیندال اورویک (Lyndall Urwick) (از اعضای کمیتهی اجرایی فرانکلین روزولت، رئیس جمهور ایالات متحده) برای نظمدهی به سیستم اجرایی دولت آمریکا طراحی شد.
گولیک در مقالهای با عنوان «Notes on the Theory of Organization» میپرسد: «وظیفهی مدیر اجرایی چیست؟ او چه میکند؟» او پاسخ را در سرواژهی POSDCORBB خلاصه میکند.
در این مبحث شرح میدهیم که الگوی POSDCORB مخفف چه واژههایی است و چگونه میتواند به تیم یا سازمان شما در جهت تمرکز بر وظایف اداری و اجرایی و کاهش ضعفهای بالقوهاش کمک کند.
پرسشگر گرامی؛ روحیه پرسشگری، نشان از وجود ذهنی منطقی است که در جستجوی زیستنی بهتر است. قدر اعتمادتان را میدانیم.
دنیای امروز دنیای ارتباطات نامیده می شود. باگسترش رسانه های همگانی از جمله رادیو، تلویزیون و اخیراً اینترنت و ... اطلاعات زیادی در اختیار مردم قرار می گیرد، بطوریکه بعضا باعث ایجاد بحران اطلاعات می شود. منظور از بحران اطلاعات، هجوم بی وقفه اطلاعاتی است که متاسفانه درونی نشده و برخلاف گذشته به مهارت تبدیل نمی شود. مهارت به معنی استفاده ماهرانه و توانمندانه از دانش است.
شاید زمانی که مهارتها به زمینه های خاص یا موارد تخصصی مربوط می شود فقدان آنها آسیب چندانی به زندگی شخصی یا جامعه وارد نکند؛ برای مثال اگر کسی فاقد مهارت رانندگی باشد یا نتواند غذای خاصی را طبخ کند، زندگی روزمره وی مختل نخواهد شد؛ اما هنگامی که صحبت از فشارهای روانی روزمره و بحران های زندگی اجتماعی به میان می آید نقص مهارتهای مقابله ای سازگارانه یا تاخیر در انتخاب مناسب ترین راه حل به آسیب های جبران ناپذیری منجر می گردد؛ برای مثال همه ما در کارهای روزانه شاهد انزوا و تنهایی ناشی از رفتار غیر جرات مندانه، لطمه های شدید ناشی از عدم کنترل خشم و یا بحران های ناشی از نداشتن دوست یا عوارض حاصل از دوستی های نامناسب بوده ایم. شاید در دهه های گذشته به دلیل ساده تر بودن و پیش بینی پذیر بودن زندگی اجتماعی (کارآمدی الگوپذیری از والدین و حتی نسل های قبل تر از آن) این مهارتها به سادگی در طی رشد، آموخته شده و نیازی به آموزش مستقیم آنها احساس نمی شد؛ اما امروزه آموزش مستقیم مهارتهای زندگی به عنوان بخش مهم و کلیدی در جامعه پذیری افراد در سراسر دنیا مطرح است.